Hitta en CSV lärare nära dig.

STOCKHOLM

_JRO8337.jpg
Sofia Hillbom

Certifierad yinyogainstruktör, RYT 200 CSV yoga och utbildad Kost- och Hälsocoach.

Jag har levt med dans i hela mitt liv! När jag sen hittade yogan fick jag en möjlighet att rikta min energi både inåt och utåt. 

På mina klasser önskar jag att sprida en härlig atmosfär där du kan komma precis som du är och göra det som du är bäst på: 

att vara dig själv!

Du kan yoga med Sofia på Yogada som har lokaler i Bromma och på Ekerö

www.yogada.se

 

.

_JRO4741.jpeg
Birgitta "Biggis" Klingström

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h och Yinyogainstruktör 

 

För mig är yogan rörelse och flöde utan prestationskrav och utan att bli bedömd, i ett rum där jag är jag, du är du, och ingen är bättre än den andra. En plats där du kan känna dig stark, stolt och vacker i din kropp. Där du får vara avslappnad och tillåtande och utgå till 100% från dig och förutsättningar. En plats där du får hämta andan, skapa lugn men också kraft, styrka och riktning. Min yoga kommer från hjärtat, den helar och stöttar i livet utanför mattan och hjälper dig i din vardag.

Du kan yoga med Biggis på Yogada som har lokaler i Bromma och på Ekerö

www.yogada.se

_JRO6976.jpg
Jenny Måård

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h och Yogadas Yinyoga Instruktör (50 h)

 

Upptäck din egen stryka inifrån och ut, mentalt och kroppsligen när du yogar tillsammans med mig från ett Core Strength Vinyasa perspektiv. Hitta flödet i kropp och sinne. Möt dig själv på mattan med ett öppet och tillåtande sinne.

Jag vill att du skall känna dig lugn och trygg och att du får utrymme att vara dig själv - så som precis du är när vi yogar tillsammans. 

Min förhoppning är att du, precis som jag skall känna att yogan påverkar din stressnivå i en positiv riktning, att du lugnar sinnet och får en grundtrygghet som gör att du kan ta dig an allt som kommer i din väg!

Du kan yoga med Jenny på Yogada som har lokaler i Bromma och på Ekerö

www.yogada.se

2019-02-09_0189.jpg
2019-02-09_0215.jpg
Annika Koskinen

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h

 

Min yoga är alltid individanpassad! Mitt motto är att det är du som är mallen för hur din yoga ska kännas och se ut. Med mig som guide kommer du att hitta din inre styrka (core power) och lära dig bygga dina yogapositioner nerifrån och upp. Du kommer hitta nya vägar att röra dig med lätthet och samtidigt känna dig både starkare och smidigare. Min önskan är att du ska få en kick, känna dig full av energi och livsglädje efter ett pass tillsammans med mig! 

Jag hade tränat olika former av yoga i mer än 20 år när jag upptäckte CSV Yoga. Jag blev glatt överraskad över att det fanns en redan färdig struktur för att yoga på ett sätt som känns harmoniskt och säkert för kroppen. Som dansare och danslärare har mitt fokus alltid varit att söka det lättaste och mest effektiva sättet att utföra rörelser på. Med CSV yoga har jag hittat just det!  

www.dansfroken.se

@dansfroken

Åsa Alsparr

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h och Diplomerad Barnyogaledare.

Jag har provat på många olika träningsformer i grupp innan jag fastnade för yoga. För mig är yoga en fysisk ansträngning, men också det bästa sättet att släppa taget om alla måsten och landa här och nu. Som barnyogaledare vill jag använda en fantasifull och glädjefylld yoga som en motvikt till de prestationskrav många elever känner redan tidigt under skolåren. Även som vuxen kan du upptäcka lekfullhet och glädje i att yoga och känna hur frigörande det är. I CSV-yoga utgår vi från en stabil grund, och tar oss ut i olika positioner genom att hämta kraft från kroppens inre muskler. Den fysiska träning yogan ger innehåller en del utmaningar, men det finns inga som helst krav på prestation. Var och en är i sin kropp och utgår från sina möjligheter. Den styrka och stabilitet du upptäcker i din kropp på yogamattan, kan hjälpa dig att även hitta din inre styrka och balans i livet. Kom och yoga med mig!

http://www.yogavayu.se

2019-02-09_0224.jpg
Jeanette Sahlström

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h 

 

Upplev yoga i närvaro. Stärk din kropp och fyll på med energi inifrån och ut. 
Jag vill skapa en plats för ditt sinne att vila och för din kropp att bygga styrka.
Få verktyg för att må bra och vara här och nu i det du upplever. 
Investera i dig själv för att utvecklas och rusta dig själv.  
Utmana, utforska och fyll på med det du behöver, så att du kan spilla över på andra och njuta av ditt liv. 


Jag hoppas vi ses på mattan!

https://www.facebook.com/fyraarstider.nu/

_JRO5167.jpg
Eva Svinghammar

Certifierad CSV yogainstruktör. RYT 200

Diplomerad Mediyogalärare och terapeut från Mediyogainstitutet Stockholm, Medicinsk Massageterapeut

 

För mig är det viktigt att du hinner med att andas i din yoga! En bra och stabil andning är grunden för all yoga. Andningen hjälper oss med avslappning, stöttar oss inifrån och hjälper oss att aktivera våra djupa coremuskler för att yoga tryggt och säkert.

 

På sikt hittar du vägar att ta med dig fördelarna och teknikerna från yogan även ut i din vardag. Från hur du andas hälsosamt,  till hur du lätt reser dig upp när du böjt dig framåt!

 

Jag har min bas i Huddinge. Kom och yoga med mig och hitta både din inre styrka, ditt lugn och ditt fokus!

www.nyabanor.se         

För hälsotips, inspiration och erbjudanden:  Nya banors Facebooksida 

Nya banor på Instagram. 

Älvsjö

_JRO7169.jpg
Sanna Hagman

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h, Yogadas Yinyoga Instruktör 50 h, certifierad gravidyogalärare, diplomerad barn- och tonårsyoga ledare

 

Alla kan yoga! Möt dig själv på mattan och upptäck din styrka och glöd. Vi utforskar yoga för energi och rörelse. För lugn och ro. För lust och glädje. Och för känsla och eftertanke. 

De flesta passen passar både dig som aldrig provat på och dig som är van att yoga. 

Varmt välkommen till en liten och personlig yogastudio i Älvsjö!

 

www.sannasyoga.se 

https://www.facebook.com/sannasyogastudio 

https://www.instagram.com/sannasyoga/ 

MOTALA

2019-02-09_0032.jpg

JÄRNA

Helena Sanhueza

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h och Yogadas Yinyoga instruktör (75h)


Yoga med mig och hitta din inre styrka. Känn glädje och passion för det som är du!
Vi tränar tillsammans och lägger stort fokus på kroppens inre muskler för att hitta den styrka som behövs för att stärka både kropp och sinne. 
Använd yogan som ett komplement till din övriga träning eller se yogan som en helhet där du får en härlig blandning av styrka och återhämtning i ett kraftfullt flöde. Utgå från dig och din kropp och rör dig i ett naturligt och mjukt flow, på ett sätt som känns bra just för dig. Be full of yoga. BeYogaFull!

Välkommen att yoga med mig!

www.beyogafull.nu

@arunningyogi

2019-02-09_0050.jpg
Charlotte Johansson

Core Strength Vinyasa Yoga RYT 200h

Mina yogaklasser är öppna för alla, gammal som ung, nybörjare eller erfaren yogis.
Vi yogar med glädje i sinnet och kärlek till våra kroppar. Vi bygger upp våra positioner på ett mjukt men kraftfullt sätt där vi lyssnar på vår kroppar och utövar en yoga efter våra egna förutsättningar.
En stund på mattan ger oss glädje och energi att dansa oss igenom vardagens bestyr.
Är du sugen att komma på yoga så finns det en ledig matta bredvid min.
Enjoy joyfull yoga

kontakt:


NORGE

_JRO5219.jpg
Sissel J Mannsåker