OM

KARIN

Foto James St. Vincent

Karin Thyr Eriksson, certifierad Core Strength Vinyasa Yoga Instruktör, RYT 500.  Power vinyasa och Yinyogainstruktör. Musiker/artist, 

inspiratör och skapare av "yoga för musiker" och "21 dagars yogakickstart - CSV yoga på svenska." Skandinavien ambassadör för CSV

Yoga - den nya generationens yoga och utbildad av grundaren Sadie Nardini. 

Core Strength Vinyasa Yoga är en ett nytt perspektiv på yoga, en booster som tar ditt yogautövande till en ny nivå och stärker dig från

grunden och upp, inifrån och ut så att du kan tackla livets med och motgångar och stå stadigt i ditt eget unika uttryck. CSV Yoga stärker,

skapar utrymme och frihet, transformerar och revolutionerar.

Ett nytt perspektiv - En ny approach - Core Strength Vinyasa Yoga

Välkomen att testa den nya generationens yoga!

"En booster som tar dig till en nytt uttryck"

"CSV Yoga stärker dig på alla plan!

 Skapar utrymme och frihet, 

transformerar och revolutionerar."

" CSV Yoga ger dig frihet

att andas och röra dig organiskt"

"Yogan kom in i mitt liv i början på 90-talet och sen dess har yogan kommit och gått i mitt liv.

Men när jag kom i kontakt med Karin Thyr och csv-yogan kändes det som jag "kommit hem" i yogan och att den kommit för att stanna. Det kändes väldigt starkt i mig, jag ville bli en "yogi" och jag hade hittat min mentor! Att yoga för Karin är för mig en ynnest. Karin känns så sann och äkta i sin yoga och det förmedlar hon på ett ypperligt sätt. Inte bara fysiskt utan oxå mentalt. Hon bjuder på sig själv. 

Yogan har fått en stor betydelse i mitt liv och jag är nu själv på väg att bli en csv-lärare och det tackar jag allra ödmjukast Karin för!  Jag kan varmt rekommendera Karin som yoga-lärare och inspiratör. Hon kommer ta dig och din yoga till en ny dimension!! "

//Birgitta "Biggis" Klingström

RYT 200 CSV Yogainstruktör (fd. elev)

Att yoga för Karin

"Karin är en stor inspirationskälla för mig. Hennes mod att dra igång projekt att jobba med. Att våga och fortsätta framåt även om det blir ett kliv bakåt då och då. Hennes värme, medkänsla och stora tålamod med oss elever får mig att vilja göra mer och att inte ge upp när något blir mindre lyckat.

Hennes tillit till mig får mig att växa enormt.

Som yogalärare är hon pedagogisk. Det är lätt att se vad Karin menar med kroppen i rörelse. (Tydlighet i rörelser och positioner)

Hon förmedlar energi, styrka och glädje och hennes musikalitet genomsyrar även yogan. 

Som "teacher trainer" är Karin pedagogisk, drivande, stöttande och det är tydligt och roligt att hon är en faktanörd och inte ger sig förrän hon har alla svar. 

Jag tycker att utbildningen känns bra (jag har ju faktiskt på bara några få gånger och inte så jättemycket träning lyckats transformera mig från passiv elev till instruerande yogi). Karin är inkluderande och återigen tycker jag framförallt att hon sprider en sån värme och glädje"

// Anne- Charlotte Redebo

RYT 200 CSV yogainstruktör (fd. elev)

”Jag blev intresserad av yoga och provade några olika klasser, men det var först när jag träffade Karin som det lossnade ordentligt. Karin är en utmärkt pedagog och instruktör samt har ett engagemang utöver det vanliga. En stor fördel för mig har varit att Karin kan relatera till mitt liv som musiker och de olika påfrestningar man utsätter kroppen för genom turnerande och övande. Det har ofta varit  jobbigt och svettigt när jag träffat Karin, men framför allt – det har alltid varit givande, inspirerande och kul!”

// Staffan Astner – studiogitarrist och turnerande musiker

PT kund