2019 by Karinsyogaworld 

Kontakt: Karin@yogada.se  I  Tfn +46 0707200880  I YOGADA Stopvägen 38, Bromma

Ingen kan göra allt på en gång men med små steg sker stora förändringar. Med 10 minuters insats om dagen kan du förändra din vardag på mer än ett sätt. Låt dig motiveras och upplev förändring i både kropp, sinne och själ. 

 

Varje dag har ett tema, en kort yogavideo och ett inspirerande recept.

Flera videos går att kombinera med "dagens video" om du vill yoga lite mer.

Investering 199 kr (för hela kursen !)

Online Yoga 

När vi är stressade känns det ofta som en omöjlighet att komma ner i varv. Ofta vet vi inte ens var vi ska börja. Bara vi tittar i kalendern känns det överväldigande. Hur skapar man mer lugn och ro, mer glädje och en enklare vardag? Jag tror det finns lika många svar som människor. Det enda vi har gemensamt är att vi måste börja från den plats vi står på.

Ingen kan göra allt på en gång men med små steg, ett i taget, kan det ske stora förändringar. Att göra små förändringar i sina rutiner och ändra inställning är att ändra riktning. Ganska snart upptäcker du att det gör skillnad. 

Du kommer märka att du är mer inspirerad, motiverad och balanserad. Det är svårt att bryta invanda mönster men genom att lägga till nya vanor och ett nytt förhållningssätt kommer det gå lättare att röra sig bort från det som känns mindre bra i ditt liv.

 

Den här guiden i tio steg under 10 dagar innehåller små ”mikroförändringar” som kräver en minimal insats men ger stor utdelning. Se det som en utmaning eller ett äventyr! Allt du behöver är ett öppet sinne. Känn efter hur du påverkas!

Investering 79 kr plus moms

På Vimeo finns mina onlineklasser (30 kr st) 

Du hittar Yoga Shred och flödesklasser. Inspiration och yogamotivation.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now